FIBER & NÄTVERK

Fiber för bästa bandbredd och tillgänglighet!


ATRIMA Consulting AB utför fiberinstallationer och vi har lång erfarenhet av både mindre och större projekt. Vi utför installationer enligt branchens standarder vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med arbeten utförda av oss. Vi skapar trygga och säkra helhetslösningar och ser till att alltid leverera professionella resultat. Vi utför installationer åt de flesta som ex. Stadsnät, företag små som stora, bostadsrättsföreningar och i hyreshus utför vi installation av mediaconvertrar till respektive lägenhet, FTTH (Fibre to the home).

Idag finns inget alternativ som kan konkurrera med fiber när det gäller snabbhet och pålitlighet för överföring av data. Koppartrådens tid är förbi och många tjänster kräver en högre effektivitet. Med en fiberinstallation få ni en framtidssäkring av fastigheten som kommer att förenkla vardagen med en betydligt högre hastighet och stabilitet.

Fibersvets Fujikura 41sATRIMA Consulting AB sammarbetar även med entreprenörer inom schakt & anläggning så vill ni som kund till oss ansluta flera fastigheter med fiber så löser vi det för att ni som kund skall endast behöva anlita ett enda företag. Kontakta oss så hjälper vi er med alla era fiberfrågor.