START Kontakta  
Tjänster   Tisdag v.33
2022-08-16

ATRIMA Consulting AB kan erbjuda Er med dessa tjänster:

Datanät - Fiber och kopparinstallationer.
Vi erbjuda ett helhetskoncept för fiberinstallation och fibersvetsning där vi tillsammans med våra specialiserade partners ger er hjälp med allt från projektering till utförande, inkoppling och dokumentation Vi utför nya datakommunikationsanläggningar i alla storlekar med modern fiberteknik eller med traditionellt kopparnät oavsett om det gäller bostäder, kontor eller industri.

Kontakta oss för mer information.Säkerhet - Kameraövervakning CCTV.
Vi levererar och installerar kvalificerade kamerasystem för övervakning och händelsedokumentation. I vårt utbud har vi både digitala- och konventionella kamerasystem. Kamerasystemen är ofta integrerade med olika säkerhetssystem, t.ex. inbrottslarm eller system för passagekontroll. Våra lösningar är alltid kundanpassade för de specifika behov och önskemål som finns. Vi arbetar med så kallade ”öppna system” och dessa system övervakar bland annat butiker, kontor, industrier, lager, parkeringar/garage, soprum, skolor mm.

Kontakta oss för mer information.Kommunikation - Kundanpassade Kapslingar.
Vi bygger kundanpassade kaplsningar som kan innehålla små slimmade datorer, 4G routrar, switchar mm. Kunden har 100% fria önskemål om vad det ska innehålla och vi utför önskemålen. Alla kapslingar vi bygger har hög IP-klassning & IK-klassning så dom kan monteras i dom mest krävande miljöerna. Det går att få dom i alla storlekar och i rostfritt & pulverlackade med den kulör man önskar själv för att få dom att smälta in i omgivningen. Alla kaplingarna går att säkra upp med lås och även i serie så samma nyckel går att användas till flera kaplingarna.

Kontakta oss för mer information.© 2022 ATRIMA Consulting AB
Med ensamrätt.
ATRIMA Consulting AB
Tallmovägen 11
703 53 Örebro • Sverige